Huisarts van wacht


Huisartsenkring Panacea is verantwoordelijk voor de organisatie van de wachtdienst in de gemeenten Brakel, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. 

Zowel op weekdagen (vanaf 19 u ’s avonds tot 8 u ’s morgens), weekenddagen en feestdagen is er 1 centraal oproepnummer.


1733

Leeuwerikstraat 14 a
9620 Zottegem


Huisartsenwachtpost Panacea


Woont u ergens anders? Mediwacht.be helpt u verder.

Een levensbedreigend probleem? Dan kan u best het nummer 112 bellen.

Tijdens de wachtdienst heeft U er sowieso alle belang bij om zelf naar de huisartsenpraktijk of -wachtpost te komen. Gelieve eerst telefonisch een afspraak te maken. Dann kan men u niet alleen snel helpen, maar ook in betere omstandigheden onderzoeken en verzorgen. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die zich onmogelijk kunnen verplaatsen en een ruime wachttijd is mogelijk. Van elk contact krijgt uw huisarts een verslag.

De artsen passen de conventietarieven toe. Betalingen gebeuren bij voorkeur elektronisch! Breng steeds de volgende documenten mee: elektronische identiteitskaart (of ISI+ voor kinderen), kleefbriefjes van de mutualiteit en een lijst van de medicatie die u gewoonlijk neemt.

De huisartsenwachtdienst dient niet voor voorschriften voor chronische medicatie (contraceptiepil, bloeddrukmedicatie, slaapmedicatie,…), het uitschrijven van sportgeschiktheids- en andere attesten, het uitschrijven van allerhande attesten die kunnen wachten tot na de wachtdienst.

Apotheek van wacht


Deze vindt u via www.apotheek.be